Tarhan Fest 2019

Her yıl 11. sınıflar tarafından düzenlenen Tarhan Fest’i bu yıl da gerçekleştirdik. Tarhan Fest’in amacı öğrencileri iletişime sokmak ve organizasyon yeteneğimizi geliştirmektir. Araştırmalara göre insanlar kafalarını boşaltıp eğlendikten sonra işlerine daha rahat odaklanabiliyorlarmış. Bizim bir başka amacımız da bunu gerçekleştirebilmekti. Bu etkinlik, 2 gün sürdü. Görev oyunları, şişme oyuncaklar, boya savaşı, okulda kalma ve korku evi gibi birbirinden eğlenceli oyunlar düzenledik. Tabii bu iki gün için bile biz yılın başından beri çalıştık. Tarhan Kolejinde eğitim diğer eğitim sistemlerinden farklıdır. Mesela burada sadece ders yoktur; derslerin yanında eğlence var, nefes var, birçok etkinlik düzenleniyor ve bu etkinliklerin en eğlencelisi de “Tarhan Fest”tir. Bize bu imkanı sağlayan yöneticilerimize, öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

11. Sınıflar Adına
 Dilara Güçlü