İngilizce Münazara Yarışması

Yabancı Diller Zümresi öğretmenleri rehberliğinde, 25 Şubat 2022 Cuma günü İngilizce Münazara Yarışması gerçekleştirildi. Yarışmada, öğrenciler karma sınıflar olarak iki gruba ayrılıp kendi gruplarını temsil ettiler. İki etaptan oluşan münazarada, ilk etapta yarışma öncesinde verilen ‘’Türkiye daha hızlı gelişmek için sanayiye mi yoksa tarıma mı öncelik vermelidir?’’ konusu tartışıldı; ikinci etapta ise yarışma anında verilen konu üzerinde öğrenciler doğaçlama konuştular. Öğretmenlerimizin jüri, öğrencilerimizin dinleyici olarak katılım gösterdiği ve büyük bir heyecanla geçen bu münazara yarışmasını A grubu öğrencileri  Erin Su Öz, Kayra Demir Maner, Sude Aydemir ve Güzide İnci Akgül kazandı. Keyifle geçen bu gibi etkinliklerin tekrarlanmasını heyecanla bekliyoruz.