Tarhan MUN Konferansı Bolu

• Tarhan MUN Konferansı Bolu

TARHAN MUN KONFERANSI BOLU

Tarhan MUN Konferansı’na Katıldık

Lise öğrencilerimizle birlikte 6-8 Mart tarihleri arasında Bolu’da düzenlenen Tarhan MUN Konferansı’na katıldık. Konferansta öğrencilerimiz “Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin İklim Krizi ile Mücadele” teması altında Birleşmiş Milletler Çevre Komitesi olarak  “İklim Değişikliği Etkinliğini Azaltmak İçin Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Kullanımını En Üst Düzeye Çıkarmak” isimli gündem maddesini tartıştılar ve bu gündem maddesi ile ilgili çözüm yollarını buldular. Öğrencilerimizden 10A sınıfından Duru Yayla Almanya’yı, Dila Naz Ilgaz Rusya’yı, Selin Muzaffer Birleşik Krallık’ı, 10B sınıfından Zeynep Dila Aydın Kamerun’u, Ceren Cengiz Türkiye’yi ve Aleksandra Alisa Dadyan ise İsrail’i temsil etmişlerdir. Konferans sonunda ise Duru Yayla en iyi delege olarak seçilirken Dila Naz Ilgaz Şeref Ödülü adlı belgeyi almaya hak kazanmıştır.