Sevgili Öğretmenlerimize, Öğrencilerimize, Mezunlarımıza ve Kamuoyuna Duyuru

• Haberler
  • Sevgili Öğretmenlerimize, Öğrencilerimize, Mezunlarımıza ve Kamuoyuna Duyuru

SEVGİLİ ÖĞRETMENLERİMİZE, ÖĞRENCİLERİMİZE, MEZUNLARIMIZA VE KAMUOYUNA DUYURU

Okulumuz kurulduğu günden bu yana her dinden, ırktan ve etnik kökenden insanlara saygılıdır ve sahip olduğu 64 yıllık tarihi boyunca da farklı dinler ve kültürlerden pek çok öğrenciye-mezuna sahiptir.

21 Aralık 2022 tarihinde okulumuzun farklı bir şubesinden bir grup öğrencinin müze ziyareti esnasında herhangi bir kişi, zümre ya da kuruluşa yönelik olmaksızın, bilinçsizce yaptıkları yanlış davranıştan dolayı büyük üzüntü içindeyiz.

Eğitim felsefemiz ve misyonumuz gereği her türlü ayrımcılığa karşı olduğumuzu önemle ifade ederiz.

İlgili okulun idaresi tarafından öğrencilere gerekli uyarı yapılmış olup bilinçlendirme ve farkındalık eğitimi verilmiştir.

Konunun Beyoğlu Tarhan Koleji tarafından hassasiyetle takip edilmekte olduğunu, gerekli soruşturmanın yapılacağını, birlikte yaşama kültürümüzü zedeleyecek hiçbir hadisenin kabul edilemeyeceğini sevgili öğretmenlerimize, öğrencilerimize, mezunlarımıza ve kamuoyuna saygıyla duyururuz.