Liseler Arası Türkiye Kürek Şampiyonası

• Liseler Arası Türkiye Kürek Şampiyonası

LİSELER ARASI TÜRKİYE KÜREK ŞAMPİYONASI

Türkiye Şampiyonasından Madalyalarla Döndük

T.C. Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Türkiye Kürek Federasyonunun  Sapanca’da düzenlemiş olduğu Liseler arası genç erkek ve genç kız A ve B bireysel kategoride Türkiye şampiyonasında okulumuz öğrencileri madalyaları toplayarak şampiyonaya damgasını vurdu. Sene boyunca süren antrenmanlarının karşılığını, 21 okul ve 109 sporcunun katıldığı şampiyonada 2 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak aldılar. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Genç erkek A    2 x kategorisinde   Arda Pişirgen/Ömer Kaan Yücel Türkiye 1.si

Genç kadın A    1xkategorisinde   Ece Aroğuz Türkiye 3.sü

Genç kadın A     2x kategorisinde  Nehir Akdemir/Ece AroğuzTürkiye 1.si

Genç kadın A     2x kategorisinde   Ceren Değirmenci/Esma Nur Yılmazkurt Türkiye 2.si

Genç erkek B    1x kategorisinde    Aras MesropyanTürkiye 3.sü

Genç erkek B    2x kategorisinde    Halit Orkun Balıkçıoğlu/Miraç Tuğra Demir Türkiye 2.si olmuşlardır.

Türkiye şampiyonasında ilk 3  dereceyi saniyelerle kaçıran öğrencilerimiz,

Adnan Canpars Aksoy, Kağan Ömer Yılmaz, Aras Ahmet Yeşiltan, Arslan Efe Korkmaz, Ege Duman,

Thor  Hakan Emiroğlu ve Oğuz Erinan’a  gösterdikleri çabadan  dolayı teşekkür ederiz.