• Haberler
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını 104.yılında Büyük Bir Coşkuyla Kutladık

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI 104.YILINDA BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK

Ulusal egemenliğin 104. yılını kutladığımız bu günü Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tüm dünya çocuklarına adamıştır. Özel Tarhan İlkokul ve Ortaokulu öğrencileri bu anlamlı günü marşlar, şarkılar, danslar, söz koroları, ritim koroları ve yabancı dil koroları ile kutladılar. 23 Nisan temalı yarışmalarda başarı gösteren öğrencilerimiz ödül ve belgelerle taçlandırılmıştır.

23 Nisan şenlikleri okul bahçesinde devam ederken öğrencilerimiz oyunlar, danslar ve yarışmalarla eğlenceli bir güne imza attılar.
Atam! Bu anlamlı günde seni bir kez daha anıyoruz. Anlatmaya devam ediyoruz.

Tüm dünya çocuklarının ve ulusumuzun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.