Genel Hizmetler

BESLENME

Menülerimiz çocuklarımızın yaşları ve gelişim özellikleri göz önünde bulundurularak hazırlanır ve okulumuzda pişirilir.

Sabah kahvaltısı, öğle yemeği olmak üzere iki öğün şeklinde verilir.

İkindi kahvaltısı aileler tarafından evden gönderilen  sağlıklı atıştırmalıkları içeren bir öğündür.

ULAŞIM

Öğrencilerimizin ulaşımı, hizmet içi eğitim almış şoför ve hostesler eşliğinde güven içinde sağlanır. Belli aralıklarla eğitimden geçen servis şoför ve hostesleri bilgilerini güncellemekte ve aldıkları bu eğitim sonucunda çocuklarla daha sağlıklı iletişim kurabilmektedir. Servis araçlarında emniyet kemeri kullanımı zorunludur. Okul yönetimi tarafından denetlenen servislerle öğrencilerimiz veliden teslim alınır ve okul çıkışlarında veliye teslim edilir.

GÜVENLİK

Okulumuzun ve öğrencilerimizin güvenliği esastır. Okul güvenliği tarafından okulumuza giriş ve çıkışlar hassas bir şekilde denetlenmektedir.

REVİR

Öğrencilerimizin sağlık ve fiziksel gelişimleri ilgili durumlarını okul hemşiremiz okul saatleri içerisinde takip etmektedir. Öğrencelerimizin sağlık durumlarında meydana gelen değişimleri, gün içerisinden gerçekleşen vakaları velilerimiz k12net sistemi üzerinden takip edebilmektedirler. Aynı zamanda iki haftada bir işyeri hekimimiz, okulumuz çalışanlarına ve öğrencilerine hizmet vermektedir.

PSİKOLOJİK DANISMANLIK HİZMETLERİ

Psikolojik danışmanlık hizmetlerimiz uzman psikolog tarafından rehberlik servisi ile eşgüdümlü sürdürülmektedir.