Ortaokul Veli Toplantısı

Ortaokul Veli Toplantısı

Değerli Velilerimiz,

Bildiğiniz üzere okulumuzda her dönem gerçekleştirdiğimiz veli toplantıları pandemiden önce yüz yüze yapılmaktaydı. Pandemi ile birlikte online olarak gerçekleştirdiğimiz veli toplantıları bu dönem itibariyle "yüz yüze" okulumuzda yapılmaya devam edilecektir.

2 Nisan 2022 Cumartesi günü okulumuzda gerçekleştirilecek olan veli toplantımız ile ilgili akış aşağıdaki gibidir:

• Toplantı görüşme saatlerimiz 5A [10.00-11.00], 6A ve 6B [11.00-12.30], 7A [13.00-14.00] ve 8A [14.00-15.00] arasındadır.
  • Toplantı yerleri okulumuzun ilköğretim binasında olup görüşmeler derslikler ve zümre odalarında gerçekleşecektir. (ek’te mevcuttur.)
  • Okulumuza aracıyla gelecek velilerimiz araçlarını okul bahçesine park edebilecektir.
  • Öğretmenlere ait toplantı yerleri katlarda yer alacaktır. Sağlık önlemleri gereği öğretmenlerimiz ile görüşmeler 5 dakika şeklinde planlanmıştır. Aşırı yoğunluk yaşanmaması adına size ayrılan sürede görüşmenizi tamamlamanızı rica ederiz.
  • Sınıf rehber öğretmenlerimizden öğrencimize ait "ara karne" almayı lütfen unutmayınız.
  • Öğretmenlerimiz sizlere öğrencimizin akademik ve sosyal gelişimi hakkında bilgilendirme yapacaktır.

Veli toplantıları eğitim öğretimin vazgeçilmez bir basamağıdır. Bu görüşmeler öğrencilerimizin bireysel gelişimine katkı sağlayacak değerlendirmeler sunar. Öğretmen-veli iş birliği bizler için önemli bir noktadır. Bu konuda sizlerin de özverili olduğunuzu biliyor ve katılımlarınızdan dolayı hepinize şimdiden teşekkür ediyoruz.

Selda ARIN