Let's Change Perspectives

• Duyurular
  • Let's Change Perspectives

LET'S CHANGE PERSPECTİVES

Özel Tarhan İlk ve Ortaokulu Yabancı Diller Bölümü tarafından  hazırlanan ve  15 Ocak 2022’de çevrimiçi gerçekleştireceğimiz ELT konferansımızı duyurmaktan gurur ve heyecan duyuyoruz.

Yabancı Dil öğretiminde kullanılan yöntem-teknik ve uygulamaların niteliği  öğrencilerin dil edinimlerinde çok önemli bir  unsurdur. Öğretim modellerimiz  öğrencilerimizin hedef dili doğru ve akıcı kullanmasında  büyük ve uzun süreli bir etkiye sahip olacaktır.

Çekilişimizle renklendireceğimiz konferansımızda meslektaşlarımız ve konuşmacılar  ile yeni trendleri,  uygulamaları , deneyimleri ve farklı bakış açılarını paylaşmaktan büyük mutluluk duyacağız.

ELT Konferansımızın  gerçekleşmesinde bizlerden desteğini esirgemeyen Yönetim Kurulumuza,Exam Centre Kurucusu  İsmet Karakuş’a,Blue Moon Yayıncılık  Genel Müdürü Kemal Aydın’a,tüm konuşmacılara ve sponsorlara teşekkür ederiz.

15 Ocak 2022’de  buluşmak üzere…