23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun!

• Haberler
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun!

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN!

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ulusun egemenliği adına kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının ve bu anlamlı günü çocuklara armağan edişinin 102.yılında okulumuzda düzenlenen törende marşlar söylendi, dans ve oratoryo gösterileri sergilendi; okulumuzda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllerle taçlandırıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okul bahçemizde gerçekleştirdiğimiz çocuk şenliğinde de öğrencilerimiz danslar ve oyunlarla eğlendiler, eğlenceli parkurlarda yarıştılar.

Tatlı ikramların ve çeşitli etkinliklerin yer aldığı şenlikte velilerimiz ve öğretmenlerimiz de çocuklarımızın coşkusuna ortak oldular.

Sevgili Çocuklar! Her gününüz şenlik tadında, mutluluklarla dolsun.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun!

Bu kıvançlı günü tüm coşkusuyla kutlayan ve yüreğinde çocuk heyecanını taşıyan tüm öğrencilerimizin

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.

"Küçük Hanımlar, Küçük Beyler!
Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, ikbal ışığısınız. ...
Sizlerden çok şeyler bekliyoruz."